YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Kahraman'dan şampiyon sporcuya ödül

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, İspanya'da düzenlenen Uluslararası Açık Tekvando Turnuvası'nda şampiyon olan sporcu Ayşegül Funda Alp'i makamında kabul ederek, ödüllendirdi.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahaddin Altun, Tekvando Karaman İl Temsilcisi ve Antrenör Ali Can ile şampiyon sporcu Ayşegül Funda Alp katıldı.

Vali Kahraman, Ayşegül'ün göstermiş olduğu bu başarının Karaman halkını çok mutlu ettiğini söyledi.

Sporcuların başarılı sonuçlar alması için her zaman ellerinden gelen gayreti göstererek, onlara maddi ve manevi destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Kahraman şunları kaydetti:

''Ayşegül'ün başarısı Karaman'daki diğer sporcularımıza örnek olacaktır. Güney Kıbrıs'ta yapılacak olan Avrupa Tekvando Şampiyonası'ndan da Ayşegül'ün altın madalyayla ülkemize döneceğine inanıyorum. Ayşegül'ü tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.''

Daha sonra Kahraman, başarılı sporcu ile antrenörünü Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Ayşegül Funda Alp, 26-27 Mart 2011 tarihlerinde İspanya'da düzenlenen, 36 ülkeden sporcuların katıldığı Uluslararası Açık Tekvando Turnuvası'nda 46 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazanmıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler