YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bünyesinde, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

NKÜ Rektörlük binasında düzenlenen açılış töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü, Trakya'ya en iyi sağlık hizmetini vermek için çalıştıklarını anlatarak, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Tekirdağ'ın değil, tüm Trakya'nın kazanımı olduğunu söyledi.

Şenköylü, ''Üniversitelerin en önemli özelliği, bulunduğu bölgeye hizmet etmek. NKÜ de, tüm fakülteleriyle hızla gelişiyor. Halka hizmetlerimiz devam edecek. NKÜ, bölgesinde, Türkiye'de ve de dünyada adından söz ettirecek. Buna, benimle çalışan tüm arkadaşlarım inanıyor'' diye konuştu.

Konuşmanın ardından, Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Rektör Şenköylü ve Tekirdağ Sağlık İl Müdürü Mehtap Şen, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi'nin açılış kurdelesini kesti.

Açılışın ardından, Kocakundakçı ve beraberindekiler, Fiziksel Tıp ev Rehabilitasyon Merkezi'ni gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler