YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendisini polis olarak tanıtıp dolandırdı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde bir kişi, kendisini telefonda terör şube polisi olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

Kendisini polis olarak tanıtıp dolandırdı

Orta Mahalle'de oturan M.Ç'yi (61) cep telefonundan arayan bir kişi, polis olduğunu, terör örgütü tarafından ismine kayıtlı 14 kredi kartı ve 23 telefon numarası kullanıldığını belirlediklerini söyledi.

Bunun üzerine M.Ç, telefon eden kişinin yönlendirmesiyle bir bankanın şubesine M.A.Y. adına kayıtlı hesap numarasına 2 bin lira para yatırdı. Telefondaki kişinin başka bir hesap numarasına da 4 bin lira yatırılmasını istemesi üzerine dolandırıldığını anlayan M.Ç, polise başvurdu. M.Ç'nin ilk yatırdığı bankayla irtibata geçilerek, para hesaba geçmeden işlemin dondurulması sağlandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler