YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Araç Içerisinde Öldürülmüş Bulundu

Mikail PELİT/MALATYA, Venk Mahallesi'ndeki boş araziye park edilmiş aracı gören çocuklar, durumu ailelerine bildirdi. Otomobilin yanına gelenler içindeki haraketsiz yatan erkeği görünce polisi çağırdı.

Araç Içerisinde Öldürülmüş Bulundu

Mikail PELİT/MALATYA, Venk Mahallesi'ndeki boş araziye park edilmiş aracı gören çocuklar, durumu ailelerine bildirdi. Otomobilin yanına gelenler içindeki haraketsiz yatan erkeği görünce polisi çağırdı. Olay yerine gelen polis, 01 DML 40 plakalı otomobilin içerisindeki kişinin, boynundan ve karın bölgesinden tornavida ile öldürüldüğünü belirledi.
Yapılan incelemede öldürülen kişinin Seyfettin Pekcan olduğu anlaşıldı. Seyfettin Pekcan’ın 'yaralama' suçundan poliste kaydı olduğu ortaya çıktı.
Seyfettin Pekcan’ın, öldürülmeden önce katil ya da katillerle boğuştuğu anlaşıldı. Pekcan'ı öldüren katil ya da katillerin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Araç Içerisinde Öldürülmüş BulunduAraç Içerisinde Öldürülmüş Bulundu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler