YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arapgir'den Kısa Kısa-İlçede Kuvvetli Rüzgar Nedeniyle Erkek Öğrenci Yurdu'nunçatısının Bir Bölümü Uçtu

Arapgir'de kuvvetli rüzgar nedeniyle, Erkek Öğrenci Yurdu'nun çatısının bir bölümü uçtu.

Arapgir'de kuvvetli rüzgar nedeniyle, Erkek Öğrenci Yurdu'nun çatısının bir bölümü uçtu.

Alınan bilgiye göre, ilçede önceki günden beri devam eden kuvvetli rüzgar nedeniyle, Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan Erkek Öğrenci Yurdu'nun çatısının bir bölümü uçtu. Gece meydana gelen olayda, öğrencilerin büyük panik yaşadıkları öğrenildi.

Çatının bir bölümünün uçması nedeniyle yurt bahçesindeki 2 aracın da zarar gördüğü belirtildi.

-ARKAD'dan kermes-

Arapgirli Kadınlar Dayanışma Derneği (ARKAD), ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler yararına kermes düzenledi.

İlçenin yeni terminalde kurulan kermesin açılışını Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu yaptı. Cömertoğlu, bu tür etkinliklerle ihtiyaç sahiplerinin sevindirilmesinin önemine işaret ederek, "Arapgirli kadınları takdir ediyorum. Çünkü Arapgirli kadınlar çok maharetli, ürettiğini değerlendirerek yardımda bulunmak çok anlamlı" dedi.

Sergiyi gezen Cömertoğlu, alışveriş yaparak kermese destek sağladı. 3 gün sürecek kermeste gıda, giyim ve el işi eşyaların satışı yapılacak. Satıştan elde edilecek gelir, ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine dağıtılacak.

Muhabir: Fatih Mehmet Fadıllıoğlu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler