YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye Otobüsünde Korkutan Yangın: 5 Yaralı

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)- MALATYA Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsünün motor kısmında, hareket halindeyken yangın çıktı. Olayda 5 kişi yaralandı. Malatya- Elazığ

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)- MALATYA Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsünün motor kısmında, hareket halindeyken yangın çıktı. Olayda 5 kişi yaralandı.

Malatya- Elazığ karayolu üzerinde Çöşnük Kavşağı yakınında üniversiteden kent merkezine giden 'körüklü' olarak tabir edilen belediye otobüsünün motor kısmından bir anda dumanlar yükselmeye başladı. 44 AN 083 plakalı otobüsün şoförü Habey Karakaya, aracı durdurarak yolcuları tahliye etti. Otobüsün motor kısmının üzerinde duran yolcuların ayakları yanarken, bazı yolcular da dumandan etkilendi.

Otobüstekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Bazı yolcular ayakta tedavi edilirken, Hatice Babacan, İsmail Gündoğdu, Sümeyye Şahin, Mahmut Ferhat ve Pınar Baldız ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri otobüsteki yangını söndürürken, otobüs içerisinde bulunan Üniversite öğrencisi Enes Özbakan, "Önce sesler geldi daha sonra otobüsün arkası alev almaya başladı. Arkadaşlar panik yapınca millet üst üste bindi. Otobüs bayağı kalabalıktı. Büyük ihtimalle çok kalabalık olduğundan dolayı bir de çok sıcak olunca 3 kişini ayağı yandı. Pansumanları yapılması için hastaneye kaldırıldılar" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlattldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler