YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek için, bağışta bulundu.

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek için, bağışta bulundu. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Emekliler Parkı'nda yaptığı basın açıklamasında, kadın kolları üyeleriyle güzel bir günde, hayırlı bir iş için bir araya geldiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a destek olacaklarını belirten Akkurt, "Biz kadınlar olarak O'nu ne kadar sevdiğimizi, O'nu ne kadar desteklediğimizi bugüne kadarki bütün seçimlerde en fazla çalışanlar olarak ve en fazla oyunu verenler olarak gösterdik. Bugün de bunu göstereceğiz inşallah. Erdoğan'ı, 10 Ağustos günü cumhurbaşkanımız olarak görmek istiyoruz. Bunun için de elimizden ne gelirse yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Akkurt, 7 Ağustos'ta Erdoğan'ı Malatya'da ağırlayacaklarını kaydederek, "Onun öncesinde Malatya'yı hareketlendirmek için bu gün burada bir araya geldik. Birazdan bankaya geçip hep birlikte bağışlarımızı yapacağız" dedi. Daha sonra Akkurt ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, Ziraat Bankası Şubesine giderek Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağış yaptı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler