YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İftar Yemeği Arakanlı Müslümanlar Için Iptal Edildi

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün verdiği geleneksel iftar yemeğinin iptal edildiği, yemek tutarının Arakan'daki Müslümanlara gönderilmek üzere Diyanet

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün verdiği geleneksel iftar yemeğinin iptal edildiği, yemek tutarının Arakan'daki Müslümanlara gönderilmek üzere Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hesabına yatırıldığı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, her yıl geleneksel olarak verilen iftar yemeğinin bu yıl iptal edilerek, yemek tutarının Arakan'daki mağdur Müslümanlara gönderilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi. Meblağın, Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hesabına yatırılarak örnek bir davranışta bulunulduğu ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, şunları kaydetti:

"Bu anlamlı yardım ve bağışların toplum tarafından duyarlılıkla karşılanıp örnek olmasını arzu ediyoruz. Biz refah ve bolluk içerisinde yaşadığımız bu günlerde dünyanın diğer ucunda dahi olsa diğer Müslüman kardeşlerimizin dertlerini paylaşmamız gerekiyor. Böyle anlamlı bir bağışta bulunan sosyal komitemize tekrar teşekkür ederim."

Muhabir: Tuba Karahan

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler