YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi Ve Proje Yarışması

Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması'nda merkez ilçeyi Topsöğüt Köyü'nden Zehra İpek temsil edecek.

Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması'nda merkez ilçeyi Topsöğüt Köyü'nden Zehra İpek temsil edecek.

İl finaline katılacak yarışmacıların belirlenmesi için ilçelerde düzenlenen yarışmanın sonuncusu merkezde yapıldı. Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Karakavak Toplantı Salonu'ndaki yarışmaya merkeze bağlı 5 bölgeden yarışmacılar katıldı.

Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Turan Karaca'nın başkanlığındaki yarışmada, katılımcılara tarım, hayvancılık, ev ekonomisi, gıda teknolojisi ve zirai mücadele konularında 15 soru yöneltildi. Yarışmada Topsöğüt Köyü'nden Zehra İpek birinci olarak, il finalinde merkez ilçeyi temsil etmeye hak kazandı.

"Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması" Malatya İl Finali 13 Mart Çarşamba günü düzenlenecek. Yarışmada katılımcılarla dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. İl birincisi olacak yarışmacı, 29 Mayıs'ta Gümüşhane'deki bölge yarışmasında Malatya'yı temsil edecek.

Muhabir: Tuba Karahan

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler