YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatya Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nün Acı Kaybı

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli Süleyman Köseman (47) geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını...

Malatya Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nün Acı Kaybı

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli Süleyman Köseman (47) geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Evli ve bir çocuk babası Köseman’ın cenazesi, Şehir Mezarlığı’nda öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi. Cenaze törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ile personelleri ve Köseman’ın yakınları katıldı.

Öte yandan, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı Köseman’ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Fındıklı, Köseman’ın vefatının kendilerini derinden üzdüğünü ifade ederek, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak büyük bir aileyiz. Müdürlüğümüz çalışanlarından Süleyman Köseman’ın vefatı bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Köseman’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler