YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş:

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, üreticilerin kredi borçlarının ertelenmesi için 28 Eylül’e kadar başvuru...

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş:

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, üreticilerin kredi borçlarının ertelenmesi için 28 Eylül’e kadar başvuru yapabileceklerini bildirdi.

Oda binasında yaptığı basın açıklamasında, kredi borçları konusuna temas eden Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş,”Çiftçilerimizin Ziraat Bankası’na olan borcu bir yıllığına ertelenmişti. Çiftçilerin 28 Eylül’e kadar tarım müdürlükleri ve ziraat bankalarına başvurmaları gerekiyor” dedi.

Bu arada, bu yıl tahmini kuru kayısı rekoltesinin yaklaşık 150 bin ton olarak açıklandığını hatırlatan Bayram Polatbaş, “Ancak, tespitlerimizde bu yılki rekolte, tahmin edilenden azdır. Ayrıca, kaliteli kayısı da çok az” ifadelerini kullandı. Polatbaş, bazı tüccarların rekolte fazlalığını ileri sürüp üreticinin elinden düşük fiyatla kayısı almaya çalıştıklarını söyledi.

Polatbaş, kayısı üreticilerinin hasat sezonu nedeniyle Ziraat ve İş Bankası ile yaptıkları anlaşma gereği, düşük faizle hasat sonu kredisi alabileceklerini hatırlattı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler