YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatya'da Kaçakçılıkla Mücadele

Malatya'da polis ekipleri, yaptıkları çalışmalarda 420 litre kaçak akaryakıt ile gümrük kaçağı 2 bin 839 paket sigara ve 80 paket puro ele geçirdi.

Malatya'da polis ekipleri, yaptıkları çalışmalarda 420 litre kaçak akaryakıt ile gümrük kaçağı 2 bin 839 paket sigara ve 80 paket puro ele geçirdi. Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Özsan Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerine operasyon düzenledi. Ekipler, operasyonda, 28 bidon içerisinde 420 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi. Yakalanan bir şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Malatya merkez PTT binası yanındaki iş merkezinin önünde ve Dabakhane Mahallesi'ndeki depolarda ise gümrük kaçağı 2 bin 839 paket sigara ve 80 paket puro ele geçirdi. Yakalanan iki şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler