YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatyalı İş Adamları Ve Siyasetçiler Otel Açılışında Buluştu

Malatyalı iş adamı Yaşar Öncan'ın Ankara Çankaya'da yaptırdığı otel, düzenlenen törenle açıldı. Siyasetçiler, bürokratlar, iş...

Malatyalı İş Adamları Ve Siyasetçiler Otel Açılışında Buluştu

Malatyalı iş adamı Yaşar Öncan'ın Ankara Çankaya'da yaptırdığı otel, düzenlenen törenle açıldı. Siyasetçiler, bürokratlar, iş adamları ve Malatyalıların bir araya geldiği törende, otelin açılışını Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek yaptı.

Ankara Çankaya'da Kuleli Sokak’ta hizmete giren Koru Çankaya Oteli’nin açılış törenine, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Milletvekili ve İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Saadet Partisi eski Genel Başkanı Recai Kutan, eski Milletvekili ve Vali Saffet Arıkan Bedük, Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya Eğitim Vakfı (MEV) eski Başkanı Şaban Taçyıldız, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Cemil Çelik, eski Bakan Vecdi Gönül, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şanal Tosun, eski Bakan Metin Emiroğlu, eski Milletvekili Necati Çetinkaya, Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, gazeteci Yavuz Donat, Can Pulak, yönetmen Ünal Küpeli, iş adamları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Otelin kurdelesini iş adamı Yaşar Öncan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ve Necati Çetinkaya ile birlikte kesen TBMM Başkanı Çiçek, Koru Oteli’nin bir marka olduğunu belirterek, hayırlı olması dileğinde bulundu.

İş adamı Yaşar Öncan, Ankara'da dostlarla bir arada olduklarını belirterek, “Malatyalı hemşehrilerimiz ve dostlarımızın bir evini Ankara’da açtık. Dostlarımızla bir araya geldik. Bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler