YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatyalılar güne karla başladı

Malatya'da sabahın erken saatlerinde yağmaya başlayan kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Malatyalılar güne karla başladı

Malatya'da etkili olan kar yağışı hayatı ollumsuz etkiledi.Araçlar yayaların üzerine caddelerde biriken kar sularını sıçratıyor. Yeniden kışlık kıyafetlerini giyinen vatandaşlar Nisan ayında kar yağmasının şaşkınlığını yaşıyor. Bazı vatandaşlar caddelerin kar suyu ile dolması nedeniyle işlerine geç kaldı. Kent merkezindeki esnaflar da iş yerlerini önünde biriken sulu karı temizlemeye başladı.
Meteroloji Bölge Müdürü Vedat Güneş, "Kar yağışı bu geceden itibaren yerini soğuk havaya bırakacak. 1 derece olan sıcaklığın düşmesi sonucu bu gece ve yarın gece don yaşanacak" dedi.

Vedat Güneş, kayısı üreticilerini ve yetkilileri yaşanacak donla ilgili uyardı ve gerekli önlemleri almalarını istedi.

Öte yandan kar yağışı ilçelerde de etkili oluyor. Arapgir, Arguvan ve Doğanşehir ilçelerinde kar yağışı devam ediyor.

Doğanşehir'de kayısı ağaçlarının çiçekleri kar altında kaldı.Hekimhan ilçesinde ise kar yağışı gece yarısından bu yana devam ediyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler