YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meclis Üyelerine Dalında Gün Kurusu Kayısı İkramı

İl Genel Meclisi üyelerine, dalında kurumuş gün kurusu kayısı ikram edildi.İl Özel İdaresi Salonu’nda Naci...

Meclis Üyelerine Dalında Gün Kurusu Kayısı İkramı

İl Genel Meclisi üyelerine, dalında kurumuş gün kurusu kayısı ikram edildi.

İl Özel İdaresi Salonu’nda Naci Şavata başkanlığında eylül ayı toplantılarını sürdüren İl Genel Meclisi toplantısında, Kuluncak ilçe meclis üyesi İbrahim Kılıç'ın getirdiği dalında gün kurusu taze kayısılar ikram edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata konuşmasında, "Bin 800 metrede kaba aşı kayısı dalında gün kurusudur. Çok lezzetli ve organik kayısıdır. Gübre ve ilaç kullanılmadan yüksek yerde yetiştirilen kayısıyı arkadaşımız getirip bizlere ikram ediyor" ifadelerini kullandı.

Kayısının sindirim sistemini düzenlemesinden çeşitli vitaminleri içermesine kadar birçok yararları olduğunu hatırlatan Şavata, "Günde 3-5 adet kuru kayısı ye sıhhat bul" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler