YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Temizlik Işçisi 2 Kardeşten Örnek Davranış

Mikail PELİT/MALATYA, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Murat ve Ali Karakaş kardeşler, Akpınar Mahallesi’nde temizlik yaparken yerde para dolu

Temizlik Işçisi 2 Kardeşten Örnek Davranış

Mikail PELİT/MALATYA, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Murat ve Ali Karakaş kardeşler, Akpınar Mahallesi’nde temizlik yaparken yerde para dolu cüzdan buldu. Cüzdanın içinde bin 200 TL gören Karakaş kardeşler, durumu şeflerine bildirdi. Şeflerine teslim edilen para dolu cüzdan, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri tarafından sahibi Fikri Uça’ya ulaşılarak teslim edildi.
BAŞKAN KUTLADI
Sergiledikleri bu örnek davranış nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Murat ve Ali Karakaş kardeşler ile cüzdanı düşüren emekli Fikri Uça'yı makamında kabul etti. Murat ve Ali Karakaş kardeşleri kutlayan Başkan Gürkan, kendileriyle grur duyduğunu belirtti.
Emekli Fikri Uça da, düşürdüğü cüzdanını bulup kendisine teslim eden Karakaş kardeşlere teşekkür etti.
Cüzdanı bulan Ali Karakaş da, "Cüzdanı alırken amirimi aramak aklıma geldi. Çavuşum oradaydı. Çavuşuma bilgi verdim. O da zabıtaları getirdi" diyerek, parayı zabıta görevlilerine teslim ettiğini ifade etti.
Başkan Gürkan, daha sonra Ali ve Murat Karakaş kardeşlere ı örnek davranışları nedeniyle saat hediye etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler