YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Kızılayı'ndan Boyraz'a Plaket

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz'a, Irak'ın Telafer kentine gönderilen yardım tırına katkıları için plaket verdi.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz'a, Irak'ın Telafer kentine gönderilen yardım tırına katkıları için plaket verdi. Esenlik Şirketinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Boyraz'ı ziyaret eden Yalçın, yaptığı konuşmada, başlattıkları "Telafer'e El Uzat" isimli kampanyaya katkı sunan Boyraz'a teşekkür etti. Boyraz da yardımların mağdur ve mazlum halka ulaşmasındaki çabaları için Türk Kızılayı'na teşekkür ederek, "Daha önce gıda yardımlarımızı Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılayı aracılığıyla Filistin, Somali ve Suriye'ye de ulaştırabilmiştik. Millet olarak tarihi ve insani sorumluluklarımızı yerine getirebilmemiz için bizlere ön ayak olan, yolumuzu açan bir kuruluşumuz olduğu için gurur duyuyoruz" ifadesini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler