YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yurt Yangınında Ölen Kızlar Için Gıyabi Cenaze Namazı

Mikail PELİT / MALATYA, Önceki gün Adana Aladağ'daki kız öğrenci yurdunda çıkan yangından ölen 11 kız çocuğu ve bir eğitmen, 15 Temmuz

Yurt Yangınında Ölen Kızlar Için Gıyabi Cenaze Namazı

Mikail PELİT / MALATYA, Önceki gün Adana Aladağ'daki kız öğrenci yurdunda çıkan yangından ölen 11 kız çocuğu ve bir eğitmen, 15 Temmuz gecesi Darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar ve PKK terör örgütü tarafından şehit edilen askerler için Malatya Yeni Cami’de Cuma namazı çıkışında gıyabi cenaze namazı kılındı.
Cami avlusunda toplanan yüzlerce vatandaş, Hayrın Yolcuları Dernek Başkanı Harun Gezer imamlığında Cenaze namazı kıldı. Bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamazken, bazıları ise namaz sonra 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı.
Vatandaşlar öğrenci yurdunda yanarak ölümlerin sorumlularının cezalandırılmasını, FETÖ elebaşı Fetulah Gülen’in bir an önce Türkiye’ye iade edilmesini istediler. PKK terör örgütüne de tepki gösteren vatandaşlar namaz sonrası sessizce dağıldı.

Yurt Yangınında Ölen Kızlar Için Gıyabi Cenaze Namazı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler