YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

27 Ton Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, daha önce üç kez aynı suçtan baskın düzenlenen akaryakıt istasyonunda 27 ton...

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, daha önce üç kez aynı suçtan baskın düzenlenen akaryakıt istasyonunda 27 ton daha kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Jandarma Komutanlığı ile İl Jandarma Alay Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Saruhanlı-Akhisar yolu üzerinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonuna operasyon düzenledi. İstasyonda yapılan aramada Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kriterlerine uygun olmadığı tespit edilen 27 ton kaçak akaryakıta el konuldu. Hakkında yasal işlem başlatılan işletme sahibine, EPDK tarafından yüklü miktarda para cezası uygulanacağı belirtildi.

Bu arada, aynı akaryakıt istasyonunda 21 Şubat 2011’de 30 ton, 8 Şubat 2012’de 55 ton, 15 Ekim 2012’de 74 ton kaçak akaryakıt ele geçirilmişti. İstasyonda şu ana kadar ele geçirilen kaçak akaryakıt miktarı 186 ton olarak kayıtlara geçti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler