YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağaçlar Köklendi, Köylüler Ayaklandı (2)

BAŞKAN ÇERÇİ: AĞAÇLAR KESİLMEDİ, SÖKÜLDÜ Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkanı Yardımcısı Kılıç Kaya ile birlikte Belediye Şantiyesi'nde

Ağaçlar Köklendi, Köylüler Ayaklandı (2)

BAŞKAN ÇERÇİ: AĞAÇLAR KESİLMEDİ, SÖKÜLDÜ
Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkanı Yardımcısı Kılıç Kaya ile birlikte Belediye Şantiyesi'nde basın açıklaması yapıp, Akgedik Mahallesi'nde yapımı süren konutlar için arıtma tesisi kurulması planlanan alandaki yaklaşık 100 çam ağacının iddia edildiği gibi kesilmediğini, sökülüp, saksılar içinde rehabilite edildiğini, gerekli yerlere dikileceklerini söyledi. Başkan Çerçi, "Söz konusu alandan sökülen 25 çam ağacı, belediye şantiyemizde titizlikle muhafaza ediliyor. Ağaçların kesilmediği ortada. 3-5 ay rehabilite edilecekler ve daha sonra uygun bir zamanda farklı yerlere dikilecek. Belediyenin ağaç kesme alışkanlığı yoktur" diye konuştu. Başkan Çerçi, şöyle devam etti:
"Belediyeden arkadaşlarımız o bölgede bir çalışma yapıyordu. Ancak birileri bu çalışmayı sabote etmeye çalıştı. Burada Akgedik Mahalle Muhtarı da var. CHP'nin il ve ilçe başkanı da var. İnsanları oraya toplayan CHP'liler ve muhtar bu işin içerisinde. Mahalledeki bazı vatandaşlarda bölgelerine yapılacak bu yatırımın neredeyse yapılmaması aşamasına getirdiler. Bu arıtma tesisi buranın olmazsa olmazı. Yapılacak olan geçici, paket bir arıtma tesisi. 2-3 yıl içerisinde zaten kaldırılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ileriye dönük burada büyük bir arıtma tesisi projesi var."
Başkanı Çerçi, olayı 'provokasyon' olarak değerlendirip, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi ile CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından çıkarıldığını iddia etti.

Ağaçlar Köklendi, Köylüler Ayaklandı (2)Ağaçlar Köklendi, Köylüler Ayaklandı (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler