YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK gençlerden Kültür ve Turizm müdürüne ziyaret

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan Manisa İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne atanan İbrahim Sudak’ı ziyaret etti. Başkan Özkana ziyarette Başkan Yardımcıları Turan Karafil, Ender Gök, Muhsin Seven, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferhat Işık, Azerhan Gül, Abdullah Çiçek, Mehmet Doğan ve Ahmet Yardımcı eşlik etti.

Çiçeği burnunda İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Özkan, “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan İbrahim kardeşimizi Turgutlu Belediyesinde yaptığı başarılı çalışmalarından tanıyor ve kendisini takdirle karşılıyorduk. Tarih, kültür ve turizm kenti olan Manisa’da, İbrahim kardeşimizin İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak çok daha başarılı projelere imza atacağına canı gönülden inanıyoruz. Hayata geçireceği projelerler ile de Kültür ve Turizm Müdürlüğünün kapılarını halkımıza açacak ve insanlarımız tarihinden, kültüründen bilgi sahibi olmuş olacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılarının devamını diliyoruz.”dedi.

Kitapsarayla ilgili Sudak’tan bilgi alan Başkan Özkan, sentetik uyuşturucu olarak adlandırılan ve özellikle gençlerin baş belası olan bonzai ile ilgili mücadele kapsamında projelerinin olduğunu ve yakın zamanda da kitap okuma kampanyası başlatacaklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ise kültür ve turizm üzerine projelerinin olduğunu bunları da zaman içerisinde hayata geçireceklerini ifade ederek, Başkan Özkan ve beraberindekilere ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler