YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akhisar Belediyespor'dan Carlos Açıklaması

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Brezilyalı teknik adamın sözleşmesinin Mayıs 2016'ya kadar devam ettiğini hatırlatarak, "Biz hocamızın

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Brezilyalı teknik adamın sözleşmesinin Mayıs 2016'ya kadar devam ettiğini hatırlatarak, "Biz hocamızın açıklamalarından ayrılık mesajı almadık. Sadece yeni sezonun hazırlıklarına bir an önce başlanması gerektiğini söylüyor" dedi.
Gerek teknik heyetin raporları, gerekse Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu statüsünde yaptığı düzenlemeler doğrultusunda yeni sezonda kadroda önemli değişiklikler olabileceğini dile getiren Acar, şöyle devam etti:
"Hafta sonunda oynayacağımız Eskişehirspor maçından sonra yeni sezonun planlaması için çalışmalara başlayacağız. Yönetim olarak kulübümüzün prensipleri doğrultusunda en doğru kararları vereceğiz."
Yeşil siyahlı ekipte Eskişehirspor maçı öncesi sarı kart cezalısı kaleci Oğuz dışında eksik bulunmadığı açıklandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler