YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akhisar Belediyespor'un 8 Puan Hesabı

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, bu periyotta Karabükspor ve Gaziantepspor'la evlerinde, Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu ve Torku

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, bu periyotta Karabükspor ve Gaziantepspor'la evlerinde, Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu ve Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirterek, "5 maçın tamamını kazanmak isteriz. Ancak bu bölümde en az 8 puan alırsak oldukça rahatlarız" ifadelerini kullandı.
Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarının altını çizen Acar, "Devre arasında transfer ettiğimiz futbolcuların uyum sorununu büyük ölçüde aştı. Bitime 11 hafta kala gerçek gücümüzü göstermeye başladık" dedi.
19 Mayıs Stadı'ndaki zemin yenileme çalışmaları hakkında da bilgi veren Acar, "Kulübümüzün temin ettiği çim ruloları serilmeye başlandı. Stat zemini cumartesi oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçına yetişecek" diye konuştu.
CARLOS GELİYOR
Geçen hafta oynanan Kasımpaşa maçından sonra özel işleri nedeniyle ülkesi Brezilya'ya giden teknik direktör Roberto Carlos'un yarın Akhisar'a geleceği açıklandı. Carlos'un yokluğunda takıma antrenör Walmir De Cruz nezaret etti.
Yeşil siyahlılarda sağ kasığında çekme olan kaleci Oğuz'un salonda çalışmalarını sürdürdüğü açıklanırken sol ayak bileğinde ödem tespit edilen orta saha Pekin'in de fizyoterapist Emrah Urtek'in kontrolünde yürüyüş yaptığı bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler