YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKHİSAR BELEDİYESPOR'UN GÖZÜ YÜKSEKTE

Haldun AKYÜZ/AKHİSAR, Liderliğe kadar yükseldiği puan cetvelinde 7'nci sıraya gerileyen takımı için, "Her çıkışın bir inişi, her inişin bir çıkışı vardır"

Haldun AKYÜZ/AKHİSAR, Liderliğe kadar yükseldiği puan cetvelinde 7'nci sıraya gerileyen takımı için, "Her çıkışın bir inişi, her inişin bir çıkışı vardır" diyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Dört büyükler dahil olmak üzere her takım sürpriz puan kayıpları yaşadı. Ligin başında önemli bir çıkış yakalamıştık. Şimdi düşüşe geçmiş olsak da lider Beşiktaş ve takipçisi Fenerbahçe ile aramızda sadece 5 puan olduğu unutulmamalı" dedi.
Ligde cuma günü Torku Konyaspor'u konuk ettikten sonra 2 Aralık Salı günü Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Manisaspor'la karşılaşacak yeşil-siyahlılarda hazırlıklar başladı. Akhisar Belediyespor'da sakatlıkları süren Kenan ve Bruno, günü düz koşu yaparak tamamladı.
Puan kaybı yaşadıkları haftalarda Kenan ve Bruno'nun yanı sıra ceza ve sakatlık sorunu yaşayan Merter'in eksikliğini hissettiklerini ifade eden Acar, "Bunun gibi aksaklıklar her takımın başına gelebiliyor. Ligde Konyaspor ve kupadaki Manisa maçlarında alacağımız galibiyetlerle yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler