YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Annesi Yatalak Olan Gence Kimliği, Evinde Teslim Edildi

Vehbi SARIHAN / SARIGÖL Sarıgöl Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Mert Salih Sürücü, 15 Mart Pazar günü gireceği YGS öncesi

Annesi Yatalak Olan Gence Kimliği, Evinde Teslim Edildi

Vehbi SARIHAN / SARIGÖL Sarıgöl Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Mert Salih Sürücü, 15 Mart Pazar günü gireceği YGS öncesi zorunlu olan fotoğraflı nüfus cüzdanı çıkarmak için Sarıgöl Nüfus Müdürlüğü'ne müracaat etti. İşlemler sırasında yaşının küçük olması nedeniyle ebeveynin de yanında olması ve belgelere imza atması gerektiğini öğrenen Sürücü; babasının yedi yıl önce yaşamını yitirdiğini, annesinin ise yatalak hasta olması nedeniyle gelmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Konudan haberdar olan Nüfus Müdürü İlvan Kırdağ, harekete geçti. Bir personeliyle birlikte yenilenen kimliği çocuğun, kırsal mahallelerden olan ve ilçeye 7 kilometre uzaklıkta bulunan Bahadırlar'daki evine getirerek elden teslim etti. Kırdağ, gerekli belgeyi de burada anne 43 yaşındaki Ayşe Sürücü'ye imzalattı.
Hizmetten memnun kalıp teşekkür eden Ayşe Sürücü, "Bu halimde Sarıgöl'e nasıl giderdim. Evime gelerek hizmet verdi. Oğlum rahatça sınava girecek" dedi.
İlçe Nüfus Müdürü İlvan Kırdağ da "Önemli olan vatandaşımızın memnuniyetidir. Hasta bir vatandaşımızı ilçeye yormak olmazdı" dedi.

FOTOĞRAF

Annesi Yatalak Olan Gence Kimliği, Evinde Teslim Edildi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler