YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çiftlikten Kaçan Kurbanlık Karayoluna Girdi

MANİSA (AA) – Turgutlu ilçesinde çiftlikten kaçan kurbanlık düve, karayoluna girmesi sonucu polis ekiplerinin yardımıyla yakalandı.

Çiftlikten Kaçan Kurbanlık Karayoluna Girdi

MANİSA – Turgutlu ilçesinde çiftlikten kaçan kurbanlık düve, karayoluna girmesi sonucu polis ekiplerinin yardımıyla yakalandı. Bingöl’ün Sütgölü köyünden Kurban Bayramı için Turgutlu’da bir çiftliğe getirilen 40 büyükbaş hayvan arasındaki bir düve, kaçarak İzmir-Ankara karayoluna girdi. Karayolunda bir süre ilerleyen düve sürücülere zor anlar yaşattı. Polis ekipleri kaçan düveyi bir fabrikanın bahçesine sıkıştırdı. Yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucu düve yakalanarak sakinleştirilmek için gözleri bağlandı. Kurbanlık düve sahipleri tarafından çiftliğe geri götürüldü. Kurbanlıkları Bingöl'den getiren Sabri Basatemur, "40 yıldır hayvancılık yapıyorum, ilk defa başıma böyle bir olay geldi. Neyseki 3 saatlik koşturmanın ardından herhangi bir olay meydana gelmeden hayvanımızı yakaladık. Bizlere yardım eden emniyet güçlerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çiftlikten Kaçan Kurbanlık Karayoluna GirdiÇiftlikten Kaçan Kurbanlık Karayoluna Girdi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler