YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

MANİSA (AA) - Kula Sivil Dayanışma Platformu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı. 

Kula Sivil Dayanışma Platformu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı. Kula Sivil Dayanışma Platformu Dönem Sözcüsü ve Kula Eğitim Bir-Sen Başkanı Ahmet Gedik, Eğitim Bir-Sen, Diyanet-Sen, Toç Bir-Sen, Sağlık-Sen, Bem Bir-Sen, Biro Memur-Sen üyeleriyle basın açıklaması yaptı. Gedik, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını kaydederek, "Millet olarak, ilk kez doğrudan kendi irademizle Cumhurbaşkanı seçeceğimiz ve siyasal tarihin akışına da etki edecek bir süreci yaşıyoruz. 12. Cumhurbaşkanının doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olmasını, vesayeti tasfiye sürecinde son aşamaya gelindiğinin tescili olarak görüyoruz" dedi. Cumhurbaşkanının ilk kez halkın oylarıyla seçileceğine işaret eden Ahmet Gedik, şu bilgileri verdi: "Türkiye başka coğrafyaların yaralarını saran, mazlumlarına kol kanat geren, zulme ve zalime karşı sessiz kalmayan proaktif diplomasiyi esas alan vizyoner bir ülkedir. Cumhurbaşkanının halkın oylarıyla seçilecek olmasını, mevcut siyasi iradenin millet egemenliğine ve milletin takdirine bağlılığının göstergesi olarak kabul ediyoruz. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilecek olması önemli ancak halkın doğru kişiyi, doğru ismi Cumhurbaşkanı olarak seçmesi de çok önemli. Biz, bu noktada, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu Cumhurbaşkanı profilini ve sahip olması gereken nitelikleri ifade edelim."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler