YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli Subayların "Büyük Taarruz Yürüyüşü"

MANİSA (AA) - Türkiye Emekli Subaylar Derneği üyesi 3 emekli subay, Afyon Kocatepe’den başladıkları "Büyük Taarruz Yürüyüşü" kapsamında Salihli'ye ulaştı. 

Türkiye Emekli Subaylar Derneği üyesi 3 emekli subay, Afyon Kocatepe’den başladıkları "Büyük Taarruz Yürüyüşü" kapsamında Salihli'ye ulaştı. Geçel yıl tek başına ilk yürüyüşü gerçekleştiren emekli Binbaşı Güven Kaya, yürüyüşe Büyük Taarruz'un başladığı 26 Ağustos’ta Afyon Kocatepe’den başladıklarını söyledi. İzmir Belkahve’de yürüyüşü tamamlayacaklarını kaydeden Kaya, "Ben bu yürüyüşü geçtiğimiz yıl tek başıma gerçekleştirmiştim. Ancak bu yıl bazı sivil toplum kuruluşlarının desteği ile bu yürüyüşe 5 arkadaşımızla birlikte start verdik. Ancak yürüyüş esnasında rahatsızlanan 2 arkadaşımız yürüyüşe devam edemedi. 26 Ağustos tarihinde sabaha karşı 05.20’de başladığımız yürüyüş kapsamında Düzağaç, Dumlupınar, Banaz, Uşak, Alaşehir bölgelerinden geçtik. Bugün Salihli’deyiz. Yürüyüşümüzü Turgutlu, Kemalpaşa ve son olarak büyük taarruzun kazanıldığı Belkahve’de yürüyüşümüzü sonlandıracağız. Bu güzergahın toplam uzunluğu 404 kilometredir" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler