YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İhsanoğlu'nun Afişlerinin Yırtılması

MANİSA (AA) - CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Turgutlu ilçesinde Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bilboardlardaki afişlerinin yırtılmasına tepki gösterdi. 

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Turgutlu ilçesinde Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bilboardlardaki afişlerinin yırtılmasına tepki gösterdi. Ören, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı adaylarının afişlerinin yırtılmasının büyük bir saygısızlık olduğunu belirtti. Turgutlu'nun mart ayında yapılan yerel seçimlerin barış ortamında geçtiğini anımsatan Ören, şunları söyledi: "CHP olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi için hazırlıklarımızı tamamlayarak çalışmalara başladık. Kiraladığımız billboardlara adayımız İhsanoğlu'nun afişlerini astık. Fakat bazı kendini bilmezler afişleri yırttılar. Demokrasiden nasibini almamış, seçim barışını bozmak isteyenleri esefle kınıyorum. Yapılan Cumhurbaşkanı adayımıza büyük saygısızlıktır. Ekmeleddin İhsanoğlu etrafında birleşen siyasi partiler olarak aynı sağduyu ve duyarlılıkla seçim çalışmalarını yürüteceğiz. Birilerinin kışkırtmalarına rağmen seçim barışını asla bozmayacağız. Turgutlu'nun her yeri yeni afişlerle donatarak çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler