YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadınlar Futbol Liginde Gol Yağmuru: 30-0

Şevket YILMAZ / SOMA, Ayla, Hilal, Emine, Selfet, Selda, Elifnur, Başak, Selis, Gülçin, Meltem ve Seda'dan oluşan 11'le sahaya çıkan

Kadınlar Futbol Liginde Gol Yağmuru: 30-0

Şevket YILMAZ / SOMA, Ayla, Hilal, Emine, Selfet, Selda, Elifnur, Başak, Selis, Gülçin, Meltem ve Seda'dan oluşan 11'le sahaya çıkan Soma Zaferspor, Didim Belediyespor karşısında fırtına gibi eserken rakip fileleri 8 kez sarsan Başak, 7 gol kaydeden Selis ve ağları 6 kez havalandıran Meltep, sahanın en skorer ismleri olarak alkışlandı.
Soma Zaferspor'da Semanur 4, Selenay ve Gülçin 2'şer, Elif ise1 gol kaydederken doksan dakika boyunca rakip kaleye sadece 12 kez gelebilen Didim Belediyespor, gol atmayı başaramadı.
Özellikle kadın izleyicilerin ilgi gösterdiği müsabaka sonrası gol rekoru kıran Soma Zaferspor kızlar büyük sevinç yaşadı. İlk iki haftada Alper Gençlik'i 2-0, Denizli Gençlergücü'nü ise 4-0 mağlup eden Soma Zaferspor, bu sonuçla 9 puana ulaşıp liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Antrenör Hakan Arslancan "Hedefimiz şampiyon olarak önce 2'nci Lig'e, ardından 1'inci Lig'e yükselmek" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler