YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurye gaspçısı yakalandı

KURYE GASPÇISI YAKALANDI

Kurye gaspçısı yakalandı

KURYE GASPÇISI YAKALANDI

Kula’da, bir kuyumcu kuryesinin otomobilinden yüklü miktarda altın ve para çaldığı iddia edilen 1 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

8 Eylül 2014 günü meydana akşam saatlerinde meydana gelen olayda kurye Y.A’nın (40) kullandığı 64 AU 949 plakalı otomobil durdurularak araçta bulunan 1 kilo 200 gram altın ve 150 bin TL para bulunan çanta çalındı. Kurye Y.A’nın aracının da gasp edildiği olayla ilgili Kula Jandarma ekipleri, kurye tarafından verilen bilgiler doğrultusunda soruşturma başlattı. Gaspın 45 SB 9978 plakalı araç içinde bulunan şahıs tarafından yapıldığı ve Alaşehir istikametine doğru kaçtığı bilgisine ulaşan Kula jandarma ekipleri, 3 günlük takip sonucunda hırsızlık olayına karışan K.Ş (33)’yi kıskıvrak yakaladı. Zanlı K.Ş, yakalanmasının ardından adliyeye sevk edildi. İfadesi alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler