YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa Büyükşehir Belediyespor-Çatalcaspor: 1-1

Ersan ERDOĞAN / MANİSA, STAT: Manisa Mümin Özkasap HAKEMLER: Erkoç Koray Doğan MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Umutcan ÇATALCASPOR: Doğan GOLLER: Dk.50 Ali

Ersan ERDOĞAN / MANİSA, STAT: Manisa Mümin Özkasap
HAKEMLER: Erkoç Koray Doğan MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Umutcan ÇATALCASPOR: Doğan GOLLER: Dk.50 Ali SARI KARTLAR: Ümit, Uğur, Barbaros, Barış SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta play off hesapları yapan iki takımın Manisa'daki mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Çatalcaspor yenişemedi: 1-1.
7'nci dakikada Çatalca gole çık yaklaştı. Sadık'ın pasında Gökhan Günel'ın şutunu kaleci Umutcan ayağı ile çeldi. Gökhan boşta kalan meşin yuvarlağı bir kez daha kaleye gönderdi ancak araya giren Semih mutlak golü engelledi.
37'nci dakikada rakip takım oyuncusu Eyüpcan ile bir hava topunda çarpışan Manisa Büyükşehir Belediyespor kalecisi Umutcan kontrolsüz bir şekilde yere düşünce sağ omzu çıktı. Umutcan hastaneye kaldırılırken, kaleyi Ömer Faruk teslim aldı.
47'nci dakikada konuk takım golü buldu. Serkan'ın soldan kullandığı serbest vuruştan gelen topu Murat ağlara gönderdi: 0-1.
50'inci dakikada ev sahibi ekip skoru eşitledi. Samed'in pasıyla buluşan Ali düzgün bir vuruşla Doğan'ı avladı: 1-1.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler