YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'manisa Tarzanı' Anısına Judo Turnuvası

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,(DHA)- MANİSA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Judo İl Temsilciliği tarafından 'Manisa Tarzanı' Ahmet Bedevi

'manisa Tarzanı' Anısına Judo Turnuvası

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,(DHA)- MANİSA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Judo İl Temsilciliği tarafından 'Manisa Tarzanı' Ahmet Bedevi adına İller Arası Judo Turnuvası' düzenlendi. Atatürk Spor Solunu'nda yapılan turnuvaya İzmir, Denizli ve Manisa illerinden çeşitli kategorilerde 51'i kadın toplam 110 sporcu katıldı. Açılış seremonisinde konuşan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Tokmakçı, "Turnuvaya Tarzan adının verilmesi çok önemli. Tarzan, ömrünü Manisa'nın yeşillendirilmesine adamış bir çevre kahramanıydı.
Sporcu kardeşlerimizin de Manisa'mızın simgesi olan Tarzan'ı bilmeleri gerekiyor. Biz de böyle kahramanları gençlerimize ve çocuklarımıza her zaman hatırlatmalıyız" dedi.
Müsabakalarda dereceye girenlere Tokmakçı, Judo Federasyonu Genel Koordinatörü Mesut Kapan, Judo Ege Bölge Sorumlusu Zafer Şişmanlar, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur, Spor Şube Müdürü Osman Korkmaz, Manisa Judo İl Temsilcisi Serhat Temür ve hakemler tarafından madalya ve başarı belgeleri verildi.

'manisa Tarzanı' Anısına Judo Turnuvası'manisa Tarzanı' Anısına Judo Turnuvası

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler