YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa-Turgutlu Kavşağında Meydana Gelen Ölümlü Kazalar

MANİSA (AA) - AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, birçok yaralamalı ve ölümlü kazanın meydana geldiği Manisa-Turgutlu kavşağıyla ilgili inceleme başlatılacağını bildirdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, birçok yaralamalı ve ölümlü kazanın meydana geldiği Manisa-Turgutlu kavşağıyla ilgili inceleme başlatılacağını bildirdi. Muzaffer Yurttaş, düzenlediği basın toplantısında, birçok yaralamalı ve ölümlü kazanın meydana geldiği Manisa-Turgutlu kavşağında, akrabası Halil İbrahim Yurttaş'ın da geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdiğini belirtti. Bir yıl önce hizmete giren kavşağın sıkıntılı olduğunu ileri süren Yurttaş, şöyle konuştu: "Bölge müdürlüğümüze, düzenleme yapılması için başvurduk ama Türkiye’de ve dünyada örnekleri olan standart bir kavşak yapıldığı cevabını aldık. Bu kavşakla ilgili rapor hazırlatıp, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a sunduk. Bu kavşakla ilgili bakanlık inceleme başlatacak ve düzeltilecek. Bir siyasetçi olarak konunun takipçisi olacağım."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler