YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa'da trafik kazası: 2 ölü

Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Mahmut Yahşi ve Ömer Demirer hayatını kaybetti.

Manisa'da trafik kazası: 2 ölü

Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Orhan K. (29) yönetimindeki 45 SB 4108 plakalı kamyonet, henüz sürücüsü tespit edilemeyen 45 SA 5619 plakalı motosiklet ile Hasalan köyü yol ayrımında çarpıştı. Kazada, motosiklette bulunan Mahmut Yahşi (53) ve Ömer Demirer (19), olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler. Kamyonet sürücü Orhan K. ise gözaltına alındı.

DEVLET DEMİR YOLLARI ÇALIŞANLARI YASTA

Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişinin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları’nda (TCDD) çalıştıkları öğrenildi.

Bugün öğle saatlerinde Salihli’de meydana gelen trafik kazasında Orhan Kocaman (29) yönetimindeki 45 SB 4108 plakalı kamyonet, henüz sürücüsü tespit edilemeyen 45 SA 5619 plakalı motosiklet ile Hasalan köyü yol ayrımında çarpışmış, kaza sonucu motosiklette bulunan Mahmut Yahşi (53) ve Ömer Demirer (19) hayatını kaybetmişti.

Kazaya kurban giden Mahmut Yahşi’nin (53) TCDD’de kadrolu memur olarak çalıştığı belirtildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Yahşi’nin cenazesi defnedilmek üzere memleketi Malatya’ya gönderilecek.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden 19 yaşındaki Ömer Demirer’in ise taşeron bir firmaya bağlı olarak ray işçi görevini yürüttüğü kaydedildi. Demirer’in cenazesi ise defnedilmek üzere Balıkesir’in Dursunbey ilçesine gönderilecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler