YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu

MANİSA (AA) - Turgutlu'da yapılan yol uygulamasında durdurulan yolcu otobüsünde 4 kilo 503 gram esrar ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Turgutlu'da yapılan yol uygulamasında durdurulan yolcu otobüsünde 4 kilo 503 gram esrar ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Turgutlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarat çalışması sonucu İzmir istikametine giden ve plakası belirlenen bir yolcu otobüsünü ilçe girişinde durdurdu. Otobüste yapılan aramada, otobüsün bagajında 4 kilo 503 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan M.S.A. ve Ö.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler