YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa'daki Gıda Zehirlenmesi

MANİSA (AA) - Kırkağaç ilçesinde düğün yemeğinden zehirlenip hastaneye kaldırılan 150 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

MANİSA - Kırkağaç ilçesinde düğün yemeğinden zehirlenip hastaneye kaldırılan 150 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada, Karakurt Mahallesi'nde düğün yemeğinden kaynaklanmış olabileceği düşünülen toplu gıda zehirlenmesi yaşandığı, saat 19.42’den itibaren 150 kişinin zehirlenme şüphesiyle Kırkağaç, Soma ve Akhisar devlet hastanelerinde tedavi altına alındığı kaydedildi. Kırkağaç Devlet Hastanesi'nde 75, Akhisar Devlet Hastanesi'nde 47, Soma Devlet Hastanesi'nde 27 kişi ve Akhisar’da özel bir hastanede bir kişinin tedavi gördüğünün belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Hastaneye zehirlenme şüphesiyle başvuran vatandaşlarımızın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Zehirlenme hakkında Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü uzmanlarından oluşan bir ekip çalışmalara başlamıştır. Çalışmanın 10 Haziran Salı günü sonuçlanması beklenmektedir. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma da başlatılmıştır." Muhammed Yılmaz ve Esma Eren çiftinin düğününe katılan davetliler, ikram edilen yemeği yedikten sonra bulantı ve kusma şikayetiyle çevredeki hastanelere kaldırılmıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler