YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa'dan Kısa Kısa

MANİSA (AA) - Turgutlu Sulama Birliği Başkanı İbrahim Çevikbudakçı, "elektrik bedellerinin yüksekliği" nedeniyle çiftçilerin kanaldan sulamaya yöneldiğini bildirdi.

Manisa'dan Kısa Kısa

MANİSA - Turgutlu Sulama Birliği Başkanı İbrahim Çevikbudakçı, "elektrik bedellerinin yüksekliği" nedeniyle çiftçilerin kanaldan sulamaya yöneldiğini bildirdi. Çevikbudakçı, gazetecilere açıklamasında, bu sezon kanaldan sulamanın arttığını belirtti. "Elektrik bedellerinin yüksekliği nedeniyle çiftçiler kanaldan sulamaya yöneldi" diyen Çevikbudakçı, çiftçiye daha iyi hizmet edebilmek için kurum olarak tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti. Çevikbudakçı, kanalların temiz tutulması için çiftçilere duyarlı olmaları çağrısında bulundu. -Üzüm işçilerinin yevmiyesi belirlendi Saruhanlı'da, bağlarda çalışacak işçilerin yevmiyeleri belirlendi. Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, 15 Ağustos’ta başlayacak üzüm hasadında, kesici, süzgü taşıyanlara, sergici ve sepetçiye 37'şer lira, bandırmacı ve şoföre 42'şer lira yevmiye verileceğini kaydetti. Ayrıca dayı başı hizmet ücretinin 3, sergi kaldırma ücretinin saatinin de 5 lira olarak belirlendiğini dile getiren Okur, arazideki çalışma süresinin ise 8 saat üzerinden esas alındığını sözlerine ekledi.

Manisa'dan Kısa Kısa

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler