YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisaspor Ateşe Düştü

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, Son haftaya Denizlispor'un 3, Bucaspor'un 2 puan gerisinde giren ve tek kurtuluş şansı üçlü averaj olan siyah beyazlılar,

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, Son haftaya Denizlispor'un 3, Bucaspor'un 2 puan gerisinde giren ve tek kurtuluş şansı üçlü averaj olan siyah beyazlılar, cumartesi günü iç sahada Giresunspor'u yenip, Bucaspor'un Osmanlısporla deplasmanında berabere kalması, Denizlispor'un da Samsunspor'dan puansız dönmesini bekleyecek.
Üçlü averaj dışında ligde kalma şanslarının olmadığını hatırlatan teknik direktör Taner Taşkın, "İpler bizim elimizde değil. Ancak umudumuzu yitirmiyoruz. Kurtuluş için son düdüğe kadar mücadele edeceğiz" dedi.
Genç futbolcuların son haftalardaki düşme stresini kaldıramadığını dile getiren Taşkın, "Yönetimin, teknik heyetin ve oyuncuların iyi niyetli çabasıyla bu noktaya kadar geldik. Umudumuz az olsa da inancımız sürüyor. Bekleyip göreceğiz" ifadesini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler