YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisaspor-Giresunspor Notları

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ MANİSASPOR yöhnetiminin PTT 1'inci Ligi'nde sezonun son haftasında az da olsa kümede kalma umuduyla çıktığı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,
TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ
MANİSASPOR yöhnetiminin PTT 1'inci Ligi'nde sezonun son haftasında az da olsa kümede kalma umuduyla çıktığı evindeki Giresunspor maçına bilet fiyatları 1 TL olarak belirlenmesine rağmen siyah beyazlı taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermedi.
OYUNCULARA DESTEK VERDİLER
Maraton ve Spil kale arkası tribünlerine seyircinin alınmadığı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ev sahibi ekibi kapalı tribünde yaklaşık 500 taraftarı yalnız bırakmadı. Taraftarlar, maçtan önce oyuncuları tribüne çağırıp destek verdi. Giresunsporlu yaklaşık 20 futbolsever Gediz kale arkasında müsabakayı takip etti.
4 EKSİK VARDI
Manisaspor'da geçen haftaki Denizlispor deplasmanında ilk 11'de görev alan Hakan Turan ve Çağdaş cezalı, Berk ve Mikic ise sakat olmaları nedeniyle forma giyemedi. Oğuzhan ise müsabakaya yedek soyundu. Bu 5 futbolcunun yerine ilk 11'de Hüsnü, Gafurov, Barbaros, Yusuf ve Şaban forma şansı buldu.
BARBAROS'UN FORMAS HASRETİ BİTTİ
Siyah beyazlı takımda ön libero Barbaros'un uzun süren forma hasreti sona erdi. 2013-14 sezonunun 31'inci haftasındaki Manisaspor'un, Denizlispor'u konuk ettiği randevuda sakatlandıktan sonra ön çapraz bağ ve menüsküs ameliyatı olan Barbaros, bu sezon ilk kez A Takım'da son haftada görev alabildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler