YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisaspor Gözünü Mersin İdmanyurdu'na Çevirdi

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, Mersin İdmanyurdu'ndan sonra iç sahada Samsunspor'la karşılaşıp ardından Denizlispor deplasmınına gideceklerini hatırlatan Sait Karafırtınalar, "Bizim gibi alt sıralardan

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, Mersin İdmanyurdu'ndan sonra iç sahada Samsunspor'la karşılaşıp ardından Denizlispor deplasmınına gideceklerini hatırlatan Sait Karafırtınalar, "Bizim gibi alt sıralardan kurtulmaya çalışan rakiplerimizle oynayacağımız maç çok önemli. Bu periyodu en az kayıpla geçerek nefes almak istiyoruz" ifadesini kullandı.
Konde'nin sakatlığının devam ettiği siyah beyazlı ekipte hasta olan Ümit Yasin de bugünkü antrenmana da çıkmadı. Cezalı olan sol bek Berk'in boşluğunu Emre Öztürk'le doldurmayı planlayan Sait Karafırtınalar, Emre'nin yerine de Mertan'ı oynatmayı düşünüyor.
Bu arada Başkan Abdullah Mergen, önce basın sözcülüğünden, ardından yönetimden istifa eden ve dün kendisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Yunus Emre Şahin'in iddiaları hakkında konuşmayacağını söyledi. Başkan Mergen, "Bizim her işimiz yasal. Kulüpte sorun yok. İddialarını hiçbiri gerçeği yansıtmıyor" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler