YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisaspor Kabuk Değiştirecek

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Başkan Mergen, "Daha önce ifade ettiğim gibi 6-7 takviye planlıyoruz. Alacağımız oyuncular fizik kalitesi yüksek,

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Başkan Mergen, "Daha önce ifade ettiğim gibi 6-7 takviye planlıyoruz. Alacağımız oyuncular fizik kalitesi yüksek, 90 dakika savaşabilecek isimler olacak. Taraftarımız ikinci yarıda bambaşka bir Manisaspor izleyecek" dedi.
Sondan ikinci sırada yer almalarına rağmen play off barajıyla aralarında 8 puan fark bulunduğunu hatırlatan Başkan Mergen, "Bu farkı kapatacak güçte bir takım kuracağımızdan kimsenin endişesi olmasın" derken şöyle devam etti:
"Terkedilmiş bir kulübü büyük bir gayretle belirli bir noktaya getirdik. Önümüzde 19 maç ve alabilceğimiz 57 puan var. Bu hafta Denizlispor'u yenersek ilk yarıyı 17 puanla kapatırız ki bu da bize ikinci yarıda play off mücadelesi için büyük moral verir."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler