YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisaspor'da Biletlere Damping

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Başkan Abdulah Mergen, Tarık Almış Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında kalan haftalarının çok önemli olduğunu belirterek

Manisaspor'da Biletlere Damping

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Başkan Abdulah Mergen, Tarık Almış Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında kalan haftalarının çok önemli olduğunu belirterek seyircileri tribünlere davet etti. Manisa'da oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor, Mersin İdmanyurdu, Denizlispor, Altınordu ve Şanlıurfaspor karşılaşmalarına taraftar çekmek istediklerini ifade eden Başkan Mergen, şöyle dedoi:
"İç sahada kayıp istemiyoruz. Taraftarlarımız eşiyle, çocuklarıyla gelip stadı doldursun. Rakipleri baskı altına almalıyız. Bu hafta lider Evkur Yeni Malatyaspqor karşısında boş tribünlere oynamak istemiyoruz."
Şimdiye kadar 40 milyona yakın borcu yapılandırıp ödeme yaptıklarını söyleyen Başkan Mergen, şöyle devam etti:
"Önümüzde geçmiş dönemlerden Benfica, Makukula ve Iwanski'ye olan borçlar nedeniyle yaklaşık 4 milyon euro tutarında 3 dosya var. Bunları ödeme konusunda Manisalılardan destek istiyoruz. Benfica'ya bir miktar ödeme yaptık. Bu 3 dosyayı temizlersek, maliye ve SGK dışında kulübün borcu kalmayacak ve önümüz açılacak. Oyuncularımız primleri kendileri belirliyor, prim ödemelerini aksatmamaya çalışıyoruz. Futbolcularımıza sezon sonunda 3 milyon TL ödememiz gerekecek. Bu parayı geciktirmeden ödemek için belediye başkanlarımızdan ve milletvekillerimizden maddi-manevi destek görmek isteriz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler