YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisaspor'da Taşkın'dan Sitem

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, Bir sezon daha sözleşmesi bulunan Taner Taşkın, Manisa'nın ileri gelenlerine sitem ederek, "Bu takıma biraz destek verilseydi düşmezdik.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, Bir sezon daha sözleşmesi bulunan Taner Taşkın, Manisa'nın ileri gelenlerine sitem ederek, "Bu takıma biraz destek verilseydi düşmezdik. Hayatım boyunca hiçbir şeyden korkmadım. Geçen sezon şampiyonluk yaşadığım Menemen Belediyespor'u' bırakıp, arma sevdasıyla Manisaspor'dan gelen teklifi düşünmeden kabul ettim. Koca şehirde yalnız kaldık ve küme düştük" dedi. Başarısızlıktan kendisini sorumlu tuttuğunu ifade eden Taner Taşkın, şöyle devam etti:
"Bir günah keçisi aranacaksa o benim. Ama 2-0 kaybettiğimiz Denizlispor maçı için Denizli yönetimi futbolcularına 1.5 milyon TL prim açıkladı. Maç sonu da Denizlili oyunculara 60'şar bin TL para dağıtıldı. Benim futbolcum bunları duyunca motivasyonu bozuluyor. Yönetimle geleceğim hakkında konuşacağım. Yol haritası belirlenmeli. Bana gelen teklifler var. Tercihimi yapacağım."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler