YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisaspor'dan Büyük Jest

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, İzmir'de 1-1 sona eren Bucaspor-Manisaspor müsabakası öncesi Bucaspor yönetiminin Manisalı taraftarlar için bilet fiyatını 500 TL olarak belirlemesinin

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, İzmir'de 1-1 sona eren Bucaspor-Manisaspor müsabakası öncesi Bucaspor yönetiminin Manisalı taraftarlar için bilet fiyatını 500 TL olarak belirlemesinin yankıları sürerken Manisasyord, bu defa hem kendi seyircisine hem de rakibine jest yaptı.
Siyah beyazlılar, aynı zamanda taraftarına Passolig kart hediye etme kararı aldı. Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Baltacı, kümede kalma yolunda taraftar desteğini ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Altınordu'yu konuk edeceğimiz kritik randevuda seyirci rekoru kırmak istiyoruz. Bilet alacak taraftarlarımıza 15 TL'lik Manisaspor Passolig kartını hediye etme kararı aldık. Şimdi sıra Manisaspor sevdalılarında" dedi.
Müsabakada Altınordu taraftarına 750 kişilik yer ayrıldı. VIP Tribün ve Passolig kartın ise 3 TL olduğu bildirildi.
TAŞKIN'DAN ACI GERÇEK
Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, kendileriyle birlikte Denizlispor ve Bucaspor'un kümede kalma yarışı içinde olmasının Ege futbolu için utanç verici bir durum olduğunu söyledi. Taşkın, "Üç takım da temsil ettikleri şehirler düşünüldüğünde şampiyonluk yarışında olmalıydı. Ancak kentlerde gerekli ekonomik destek yapılmadığı için bu haldeyiz" dedi. Tanerd Taşkın, son 7 maçında puan kaybı yaşamayan Altınordu önünde 3 puan alarak rahatlamak istediklerini ifade etti.
Tarık Almış Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Manisaspor'da Sercan sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almazken Ümit Yasin Arslan takımla birlikte çalışmalara başladı. Bucaspor maçında sarı kart gören Erdi, Altınordu karşılaşması öncesi cezalı duruma düştü. Erdi'nin yerine Ümit Yasin veya Çağdaş ilk 11'de yer alacak. Bu arada Buca ağlarını sarsan Şaban Genişyürek'in de ilk 11'de şans bulması bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler