YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Masmek Kursiyerinden Sergi

Manisa Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi (MASMEK) resim bölümü kursiyerlerinden ressam Vecihi Tezcan, 3. kişisel...

Masmek Kursiyerinden Sergi

Manisa Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi (MASMEK) resim bölümü kursiyerlerinden ressam Vecihi Tezcan, 3. kişisel resim sergisini açtı.

Manisa Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi kurslarına katılarak resim yeteneğini geliştiren emekli öğretmen Vecihi Tezcan, 3. kişisel sergisini sanat severlerin beğenisine sundu. Aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Fuaye’sinde düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kemal Çamlıoğlu ile birlikte Tezcan’ın sevenleri ve sanat severler katıldı. Sergiden dolayı Vecihi Tezcan’ı kutlayan Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi olarak resim kursunun verilmesinin yanı sıra sergi açmak isteyen ressamlara da destek verdiklerini belirtti. Ustamehetoğlu, “Değerli öğretmenimiz Vecihi Tezcan’ı bu güzel eserleri bizlerle paylaştığı için kutluyorum. Resme olan tutkusunu MASMEK kurslarında perçinleyerek, kişisel sergi açma başarısını gösterdiği için de teşekkür ediyorum. Eserlerin her biri birbirinden başarılı ve 30 eserden her biri ayrı bir titizlikle yapılmış. Sanat severlerin beğeni ile ziyaret edebileceği sergiye tüm Manisalılar’ı davet ediyorum” dedi.

Vecihi Tezcan da, kendilerine verilen destekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, gösterdikleri ilgi nedeniyle konuklara teşekkür etti.

Sergi 18 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler