YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MOTOSİKLET KAZASINDA ÖLEN LİSELİ TOPRAĞA VERİLDİ

Ekrem ÇAĞLAR/SALİHLİ Kaza pazartesi gecesi saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Lise öğrencisi 17 yaşındaki Mehmet Ali Balcı yönetimindeki 45 SC

MOTOSİKLET KAZASINDA ÖLEN LİSELİ TOPRAĞA VERİLDİ

Ekrem ÇAĞLAR/SALİHLİ Kaza pazartesi gecesi saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Lise öğrencisi 17 yaşındaki Mehmet Ali Balcı yönetimindeki 45 SC 3368 plakalı motosiklet ile aynı yaştaki Mert Alevli'nin 45 SC 0855 plakalı motosikleti, Kurudere Caddesi, Beşyol Kavşağı'nda yan yana giderken, iddiaya göre birbirlerini geçmek istedi. Bu sırada motosikletler birbirine sürtünce kontrolden çıktı ve yol kenarındaki ağaçlara çarptı.
Kazada kast takmayan motosiklet sürücüleri Balcı ve Alevli ile arkalarında yolculuk eden arkadaşları 16 yaşındaki Yunus Beler ve 17 yaşındaki Mehmet Kaya yaralandı. Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Salihli Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Mehmet Ali Balcı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Mehmet Ali Balcı'nın, yakınları tarafından hastane morgundan alınan cenazesi, bugün ikindide Razlı Camisi'ne getirildi. Burada kılınan namazın ardından, tabutu bir süre omuzlarda taşınan Balcı, Çakallar Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi. Cenazede Balcı'ının okul arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Kazada yaralanan 3 gencin tedavisi ise sürüyor.

MOTOSİKLET KAZASINDA ÖLEN LİSELİ TOPRAĞA VERİLDİMOTOSİKLET KAZASINDA ÖLEN LİSELİ TOPRAĞA VERİLDİ

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler