YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nikah Tarihleri "04.04.2014"

MANİSA (AA) - Manisa'da nikah günlerini, "04.04.2014" tarihine denk getiren çiftler, akılda kalıcı bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşadı.

MANİSA - Manisa'da nikah günlerini, "04.04.2014" tarihine denk getiren çiftler, akılda kalıcı bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşadı. Manisa Belediyesi Evlendirme Dairesinden nikah için bugün için randevu alan çiftler, sabahtan bu yana yoğunluğa neden oldu. Bir kısmı nikah saatini "14.14"e denk getirmek isteyen çiftlerin, heyecanlı olduğu görüldü. Manisa Belediyesi evlendirme memuru Nurettin Başkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, normal şartlarda günde ortalama 5-6 nikah kıydıklarını, özel tarihlerde evlenmek için müracaatların daha fazla olduğunu söyledi. Başkurt, bu yıl 11 çifte randevu verebildiklerini ifade etti. Evlenmek için özel günü seçen Filiz ve Ahmet Alkan çifti ise çok mutlu olduklarını belirterek, 1 ay öncesinden randevu aldıklarını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler