YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğrencilere Sağlıklı Beslenme Semineri

Gölmarmara ilçesindeki Tahir Ayşe Barutçuoğlu Anaokulu, çeşitli konularda verilen eğitici seminerlere bir yenisini daha ekledi....

Öğrencilere Sağlıklı Beslenme Semineri

Gölmarmara ilçesindeki Tahir Ayşe Barutçuoğlu Anaokulu, çeşitli konularda verilen eğitici seminerlere bir yenisini daha ekledi. “Çocuklarda Sağlıklı Beslenme Alışkanlıkları” konulu seminere öğrenci velileri de ilgi gösterdi.

Okullar Hayat olsun Projesi kapsamında düzenlenen seminer, Rehber öğretmen Gülhizar Türkhan tarafından verildi. Seminerde Okul çağındaki çocuklarda görülen beslenme alışkanlıklarının çocuğun gelişimi ve başarısı üzerindeki etkileri anlatıldı. Rehber öğretmeni Türkhan, “Yaşamın en temel gereksinimi olan beslenme, doğru beslenme alışkanlıkları kazanımı ile desteklenmedikçe, doku yapımı ve onarımı, hastalıklardan korunma ve hastalıkların iyileşmesinin hızlandırılması gibi beklenen işlevleri gerçekleştiremez. Beslenme alışkanlıklarının temeli çocuklukta atılır” diye konuştu.

Samimi ve sıcak bir ortamda velilerin dikkatle dinlediği seminerde, anne ve babaların akıllarındaki sorular da yanıt buldu.

Okul Müdürü Ahmet Yurttakal, velilerin seminere ilgi göstermesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, "Velilerimize yönelik bu tür eğitici çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler