YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Parkta Spor Yapan Hamile Kadına Saldıranı 'plaka' Ele Verdi, Tanıklar Teşhis Etti (2)

KAYINPEDERİ FETÖ'DEN TUTUKLU Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, 1 çocuk annesi, 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye yönelik saldırıdan dolayı gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen

Parkta Spor Yapan Hamile Kadına Saldıranı 'plaka' Ele Verdi, Tanıklar Teşhis Etti (2)

KAYINPEDERİ FETÖ'DEN TUTUKLU
Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, 1 çocuk annesi, 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye yönelik saldırıdan dolayı gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Mehmet T.'ye ait ayrıntılar da ortaya çıktı. Mehmet T.'nin inşaat malzemesi ticareti yapan kayınpederi Ali C., FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklandı. Mehmet T.'nin olay sırasında kullandığı otomobilin sahibi ve ev kadını olan eşi N.T.'nin bir süre önce FETÖ'den gözaltına alındığı, adli kontrol koşuluyla da serbest bırakıldığı ortaya çıktı.
MOTOSİKLET MERAKLISI
Bu arada gözaltına alındığı andan itibaren Mehmet T.'nin ailesiyle birlikte sahibi olduğu tarım ürünleri ilaçları satılan işyeri bugün açılmadı.
İşleri babasından devralan Mehmet T.'in işyeri komşuları, onunu muhafazakar bir yapısı olduğunu ama motosiklet tutkusunun da bulunduğunu anlattı. Çeşitli motosiklet kulüplerine üye olan Mehmet T.'nin, motosikletiyle zaman zaman yurtdışı turlarına da katıldığı öğrenildi.

Parkta Spor Yapan Hamile Kadına Saldıranı 'plaka' Ele Verdi, Tanıklar Teşhis Etti (2)Parkta Spor Yapan Hamile Kadına Saldıranı 'plaka' Ele Verdi, Tanıklar Teşhis Etti (2)Parkta Spor Yapan Hamile Kadına Saldıranı 'plaka' Ele Verdi, Tanıklar Teşhis Etti (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler